Traducator engleza

Cautati un traducator engleza cu experienta in vederea obtinerii unor traduceri in/din limba engleza autorizate, legalizate sau supralegalizate?

Va putem ajuta in aceasta privinta, oferindu-va serviciile biroului  nostru de traduceri. Lucram alaturi de o echipa formata din traducatori profesionisti . Realizam cele mai bune lucrari intr-un timp foarte scurt. De asemenea, va punem la dispozitie si servicii de interpretariat in/din limba engleza.

Domeniile de activitate pot varia in functie de nevoile dumneavoastra. Puteti solicita traducerea unor acte oficiale, a unor diplome de studii, a unor analize medicale, etc.  in orice limba straina, nu doar in engleza. Traducem din 27 limbi, garantand calitate si promptitudine. Tarifele traducerilor, precum si alte informatii utile referitoare la serviciile noastre va vor fi prezentate de la inceput, imediat ce veti contacta biroul nostru de traduceri. Va asteptam!

Trecutul istoric si prestigiul statelor vorbitoare de limba engleza au facut ca aceasta sa devina cea mai raspandita limba pe glob. Cultura, istoria, dezvoltarea economica, implicare politica ce caracterizeaza Mariea Britanie si SUA au sporit influenta limbii engleze in lume. Faptul ca Marea Britanie si SUA sunt la ora actuala state active in sfera geo-politica explica raspandirea limbii engleze in toate zonele lumii. Este folosita de un numar foarte mare de locuitori ai planetei in diferite situatii cu care acestia se confrunta. Cu toate acestea, cei mai multi vorbitori de engleza,  aproximativ 215 milioane, se regasesc in Statele Unite ale Americii.

Engleza, ca si alte limbi, de altfel,  imprumuta foarte multe cuvinte. Lingvistii opineaza ca s-au imprumutat cuvinte din circa 150 de limbi straine, cele mai multe fiind din germana si franceza . Multe din cuvintele ce se regasesc in limba  engleza au fost introduse de marele dramaturg englez, William Shakespeare, care a introdus in vocabularul limbii engleze in jur de 2000 cuvinte.

Este destul de dificil  sa gasiti un traducator engleza care sa satisfaca cerintele clientului, insa noi va putem ajuta in aceasta privinta, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Daca doriti un traducator engleza, e timpul sa ne contactati!