Traducere din limba romana in limba engleza

Aveti nevoie de o traducere din limba romana in limba engleza autorizata, legalizata, supralegalizata sau apostilata? Nimic mai simplu! Accesand site-ul nostru, ati gasit solutia.

Prin intermediul biroului nostru de traduceri, beneficiati de toate aceste servicii la preturi avantajoase. Echipa noastra de traducatori va poate furniza traduceri rapide si corecte nu doar in limba engleza, ci si in alte 27 limbi (ex.: germana, portugheza, ebraica, slovaca, italiana etc.). Ne puteti solicita informatii in acest sens.

Textul-sursa poate contine termeni de specialitate din diverse domenii de activitate fara a constitui o problema pentru traducatorii nostri profesionisti. De asemenea, puteti traduce si acte, diplome de studii, acte de angajare, adeverinte si rezultate medicale, documentatie tehnica, documentatie pentru licitatii etc.

Raportul calitate – pret este unul avantajos. Tariful se fixeaza in functie de limba din/in care se traduce textul. Incercam sa va oferim traduceri de cea mai buna calitate. Oferim preturi foarte bune, iar documentele vor fi traduse intr-un timp cat mai scurt. Facem tot posibilul pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Daca doriti o traducere din limba romana in limba engleza, e momentul sa contactati echipa noastra.

Va asteptam.

Suntem constienti cu totii cat de important este sa cunoastem in prezent o limba straina, in special engleza. Ne confruntam tot mai des cu engleza, fiind limba utilizata la nivel international in cele mai importante domenii de activitate . Engleza este limba folosita pe Internet, dar si in comunicarile sau studiile despre noile descoperiri stiintifice. S-a constatat ca este cea mai raspandita limba de pe glob, fiind vorbita de aproximativ 700 milioane de oameni, pentru care engleza este limba straina. Conform studiilor realizate in 2005, vorbitorii nativi de engleza sunt in jur 310 milioane. De asemenea, s-a descoperit ca in lume exista mai mult de 125 dialecte ale acestei limbi.

Aveti nevoie de o traducere din limba romana in limba engleza? Contactati-ne!